BLOGITARINAT

Tervetuloa Multaterapiaa-blogiin!

Olen Marita Hietikko, Multaterapiaa-blogin kirjoittaja, entinen rahoitusalan ammattilainen ja kotipihapuutarhuri. Nykyisin viheralan ammattilainen, työstään innostuva koulutettu puutarhuri ja Kianni Oy:n yrittäjä Seinäjoelta.

Kirjoittelen blogiin säännöllisen epäsäännöllisesti asiaa puutarhaan liittyvistä aiheista sekä tarinaa makujen maailmasta, omista kokemuksistani ammentaen. Kaikki jollain tavalla luontoon liittyen.

Teen parhaani, että artikkelit olisivat ilon ja hyödyn lähteitä sinulle, joka myös nautit luonnosta ja olet kiinnostunut puutarha-asioista. Ilostun, jos annat palautetta ja toivon, että kerrot sivuistani ystävillesi sekä piipahdat sivuilla myöhemminkin 💚.

Artikkelit on aakkosjärjestyksessä valikossa ja löytyvät otsikon BLOGITARINAT  alasvetolaatikosta. Klikkaa ja kokeile ⏩

Jaa artikkeli ystävillesi ! Sharing is caring 💚

2 thoughts on “BLOGITARINAT”

  1. Hei,

    kiitos hienosta blogiartikkelista liittyen marja-aroniaan ja sen säilömiseen.
    asiasta kovin vähän tietävänä kysyn, että miksi kylmäpuristettuun mehuun joka pakastetaan, laitetaan vettä? eikö sen veden voisi laittaa sitten kun sulattaa sen käytettäväksi? Entä happo, parantaako se makua vai miksi sitä pakasteeseen laitetaan?
    terveisin
    Tapio Lehtinen
    Vantaalainen okt:n pihaa suunnitteleva

    1. Hei Tapio!
      Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. Kylmäpuristusmenetelmä on eri juttu tehdä mehua kuin artikkelissani oleva. Artikkelini ohje on mehustamalla toteutettavasta aroniamehusta. Sitruunahappo parantaa mehun säilyvyyttä. Ainakin omassa taloudessani yksittäinen pakastettu mehuerä on niin iso, että siitä jää pakasteesta otettaessa osa joksikin aikaa jääkaappiin odottamaan käyttöä. Tässä vaiheessa säilöntäaineesta on etua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *