PUUTARHAPALVELUJA AMMATTILAISELTA

Hei puutarhan ystävä!

Puutarhailu on loistava liikuntaharrastus ja ajantappokone. Pensaiden, puiden ja kukintojen keskellä on mukava seurailla luonnon ihmeitä. Silmät lepää ja hymy nousee huulille. Huomasitko?😉

Tiedät sanomattakin, kuinka hyvännäköinen ja hoidettu piha lisää asumisen viihtyvyyttä ja kasvattaa kodin arvoa.

Jos puutarhan hoitaminen tuntuu vaativan liikaa aikaa tai vie voimasi, asiat eivät taida olla osaltasi ihan oikein.  Sillä, jos pihan hoito tuntuu hankalalta tai tekemiseen ei ole mahdollisuutta, toivottu hyvän olon tunne on kaukana.

Velvollisuudentunne stressaa ja niistä näkee unia. Näet, kuinka rikkaruohot valtaavat kukkatarhat ja muut istutusalueet. Mitenkä puut ja pensaat alkavat näyttää leikkaamattomina epäsiisteiltä ja tiuha oksisto on vienyt kasvien voimavarat terveelta kasvulta.

 Onko mielessäsi käynyt koskaan hurja ajatus, antaa osa töistä toisen tehtäväksi? Ostaa itselle mielenrauhaa puutarha-alan ammattilaiselta? Miltä tuntuisi viettää kesää muutenkin, kuin puskapartiossa😲 .

Kianni-puutarhurin palvelu voi olla helpotus sinulle!

Tarjoan omaa aikaani puutarhallesi. Kerrot vain, mitä haluat minun tekevän puutarhasi parhaaksi.

Tilanteita, mihin palvelu voisi olla paikallaan:

Kun oma aika ei vain riitä, ikä tai terveys estää kykkimisen tai et vain tykkää möyhiä puutarhassa. Puutarhuri voi hoitaa puutarhasi kasvit ammattitaidolla, oikeaan aikaan ja sopivin menetelmin. 

Kun pihalle pitäisi tehdä jotain, mutta et keksi mitä.  Ulkopuolisen ammattilaisen silmät ja ajatukset voivat auttaa sinua eteenpäin.

Kun haluaisit hoitaa puutarhaasi itse, mutta et tiedä mitä siellä uskaltaisi tehdä. Ammattilaisen tuki voi auttaa sinut alkuun.

Kun kotona on juhlat tulossa ja ympäristö kaipaa huolenpitoa kaiken muun kiiretekemisen keskellä. Puutarhan siistimisen voi toteuttaa palveluna. Siisti puutarha on kunnianosoitus juhlittavalle ja juhlijoille.

Kun koti on myynnissä ja ympäristö kaipaisi kohotusta. Pihastailauspalvelumme on tarkoitettu juuri tällaisiin tilanteisiin. Siistii ja huoliteltu ympäristö vauhdittaa kaupankäyntiä ja tekee myyntikohteesta kiinnostavamman.

Kianni Oy:n puutarhurilta apu moneen pihatarpeeseen: Kasvien kausihoidot - Istutuspalvelut - Uuden ratkaisun suunnittelut - Piha-alueen siistinnät

Puutarhapalvelut sovitusti, ajallaan ja ammattitaidolla. Säännöllisesti tai kertatoimenpiteenä.

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä! 

Terveisin Marita,  Kianni Oy:n puutarhuri

 

 

Palveluista tarkemmin kotisivuiltamme.


Psssst. Muistathan veroedut puutarhapalvelujen käytössä! Puutarhan ylläpito- ja uudistamispalvelujen käyttökustanukset ovat menoja, joista saa verotuksessa kotitalousvähennyksen. Ja monessa tilanteessa myös suunnittelukulut voi lisätä samoihin menoihin.

Piditkö sisällöstä? KIITOS, kun jaat lukemaasi eteenpäin. Sharing is caring 💚 -Marita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *